Optie 1: Uren per week

Wanneer u merkt dat u per week een aantal uren “handjes” te kort komt, dan is het mogelijk om de diensten van PA2U hiervoor flexibel in te zetten. Samen bespreken we de te verwachten ureninzet per week, waarna er een vast maandbedrag berekend wordt, gebaseerd op 4,5 werkweken per maand.

Het uurtarief wordt bepaald aan de hand van de te verrichten werkzaamheden. Uiteraard ontvangt u vooraf een offerte / indicatie.

Optie 2: Urenkaart

Indien u PA2U wilt inhuren maar niet exact van te voren kunt inschatten wanneer de werkdruk het hoogst is, dan kan het aantrekkelijk zijn een urenkaart te nemen. Er zijn vier varianten:

  • Urenkaart 10 uur, € 470,00 twee maanden geldig
  • Urenkaart 20 uur, € 900,00 drie maanden geldig
  • Urenkaart 30 uur, € 1.290,00 zes maanden geldig
  • Urenkaart 50 uur, € 2.100,00 zes maanden geldig

Voor bovenstaande twee opties geldt een bereikbaarheid van 5 dagen per week tijdens kantooruren. PA2U is bereikbaar per telefoon (WhatsApp / SMS), e-mail en Skype.

De genoemde bedragen zijn inclusief telefoonkosten, urenrapportage en kilometervergoeding (maximaal 25 kilometer enkele reis) en exclusief Btw.

Optie 3: Projectbasis

Wanneer u PA2U incidenteel nodig heeft of voor een eenmalig (kortlopend) project, dan kunt u ervoor kiezen om op basis van nacalculatie per uur af te rekenen.

Afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden wordt het uurtarief exclusief Btw bepaald en samen met een inschatting van het aantal uur, aan u geoffreerd.