Secretariële Ondersteuning

Bent u op zoek naar secretariële ondersteuning voor uw onderneming? Dan kunt u bij PA2U terecht voor een oplossing op maat.

Zo kunt u ons inschakelen voor een vast aantal uren per week, maar ook als u tijdelijke hulp nodig heeft kunt u bij ons terecht. Denk aan bijvoorbeeld een kortlopend project. Kortom maatwerk!

Meer tijd voor uw onderneming

PA2U vindt het belangrijk dat u meer tijd krijgt voor datgene waar u goed in bent: ondernemen! Wij nemen graag die taken van uw over waar u niet aan toekomt of liever uitbesteedt. Uw administratie en organisatie is bij ons in goede handen.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze kwaliteiten optimaal kunnen ontwikkelen en staan wij garant voor een zorgeloze organisatie en planning binnen uw bedrijf.

Secretariële ondersteuning is een breed begrip. De diensten van PA2U zijn dan ook zeer divers. U kunt denken aan agendabeheer, het bijhouden en tijdig beantwoorden van e-mail, het verzorgen van professionele correspondentie, het opstellen van planningen en nog veel meer. In een persoonlijk gesprek kijken wij graag samen naar welke taken u graag over wilt dragen.

Vrijblijvend kennismaken

Bovenstaande is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Zo kan ik ook op administratief of commercieel niveau een waardevolle toevoeging zijn voor uw organisatie. PA2U biedt maatwerk oplossingen, dus schroom niet om contact op te nemen. We kunnen dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen.

Ik neem uitgebreid de tijd om de mogelijkheden van uw organisatie te bespreken. Telefoon: 06 51 01 16 43            E-mail: inge@pa2u.nl