Persoonlijke Assistent

Heeft u behoefte aan ondersteuning op administratief, commercieel en/of secretarieel gebied? Dan is het wellicht de moeite waard om een persoonlijke assistent te overwegen. PA2U biedt diverse mogelijkheden en kan hierdoor een oplossing op maat aanbieden. Lees daarom zeker eens verder en ontdek wat ik voor uw onderneming kan betekenen.

Het inschakelen van PA2U kan u een hoop tijd opleveren. Als persoonlijke assistent kan ik u ondersteunen met onder andere uw administratie. U kunt hierbij denken aan het opstellen en versturen van facturen, het bijhouden van urenregistraties en het verwerken van diverse gegevens. Bent u juist op zoek naar iemand die u helpt met secretariële zaken? Ook daar heb ik veel ervaring mee. Zo heb ik al vele opdrachtgevers ondersteunt op flexibele basis, zonder personele verplichtingen.

Onze aanpak

Korte lijnen, een heldere communicatie en een persoonlijke benadering. Dat is waar wij voor staan. Daarom maken we graag allereerst kennis met u! Zo kunnen we uw wensen in kaart brengen en alle mogelijkheden met u doornemen. Hier heeft u de kans om ook specifieke wensen op tafel te leggen, er is namelijk meer mogelijk dan u denkt. Mochten wij een bepaalde dienst niet in ons pakket hebben, dan maken wij namelijk gebruik van ons grote netwerk van specialisten. Hier zit altijd wel iemand tussen die u verder kan helpen.

Kortom, voor ondersteuning op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een persoonlijke assistent zoekt voor administratieve of secretariële werkzaamheden, wij helpen u graag verder.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag meer. U kunt mij bereiken door te bellen:
06 51 01 16 43 of stuur een E-mail naar inge@pa2u.nl.