Personal Assistant Gezocht

U heeft gezocht op ‘personal assistent’? Dan hoeft u niet verder te zoeken, PA2U ondersteunt zowel grote als kleinere bedrijven bij secretariële, commerciële en administratieve werkzaamheden. Ik bied flexibele oplossingen aan zodat er ook voor u een passende mogelijkheid is. Zo kunt u mij inschakelen voor een vast aantal uren per week, maar ook op projectbasis.

Waarom een personal assistent?

Wellicht heeft u al vaker naar een personal assistent gezocht, maar de knoop nog niet doorgehakt. Echter kan het veel voordelen bieden voor uzelf en uw personeel! Zo houdt u meer tijd over voor klanten en kunt u uzelf beter focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf. Ook kunt u mij inschakelen wanneer de werkdruk te hoog wordt of wanneer u een paar extra handen nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een (kortlopend) project waarbij u ondersteuning kunt gebruiken. Kortom, het inschakelen van een personal assistent geeft u een hoop rust en u zult merken dat u tijd overhoudt. Zo kan ik ook de meest tijdrovende klussen uit handen nemen, denk bijvoorbeeld aan het bijwerken van kilometeradministratie of het nabellen van offertes.

Neem vrijblijvend contact op

PA2U vertelt u dan ook graag meer over de uitgebreide mogelijkheden voor uw organisatie.

Kortom, een personal assistent gezocht? Schakel PA2U in om verzekerd te zijn van constante kwaliteit en een heldere communicatie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, of het nu gaat om secretariële, commerciële of administratieve ondersteuning.

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking kunt u altijd even contact opnemen. Mijn telefoonnummer is  06 51 01 16 43  E-mail: inge@pa2u.nl