WIE IS PA2U ?

Inge Chatrou is de stuwende kracht achter PA2U. Na een werkzaam leven bij onder andere de Rabobank en Philips Health Care, was het eind 2013 de tijd rijp om de stap te zetten naar zelfstandig ondernemen. Inge houdt van organiseren, regelen en het verbinden van mensen. Kwaliteiten die zij in haar voorgaande functies op verschillende manieren heeft kunnen aanscherpen. Inge is getrouwd met Tom en moeder van Bob.

Missie

PA2U wil ondernemers de mogelijkheid geven om zich bezig te houden met datgene waar zij goed in zijn: ondernemen! Daarom verzorgt PA2U ondersteuning in de breedste zin van het woord, zodat u zich 100% kunt focussen op uw passie.

WAT BIEDT PA2U?

PA2U ondersteunt bedrijven en ondernemers bij hun secretariële, commerciële en administratieve werkzaamheden. Op flexibele basis en zonder personele verplichtingen, kunt u:

  • meer tijd vrijmaken voor uw klanten en u concentreren op de kerntaken binnen uw bedrijf;
  • gebruikmaken van extra mankracht wanneer de werkdruk voor u of uw personeel te hoog wordt;
  • zorgen dat tijdrovende klussen, zoals het bijwerken van de kilometeradministratie of het nabellen van offertes, tijdig uitgevoerd worden;
  • ziekte- en zwangerschapsverlof van uw werknemers probleemloos opvangen.

Vanzelfsprekend zijn dit maar enkele voorbeelden. In een persoonlijk gesprek gaat PA2U graag in op de mogelijkheden voor uw organisatie.