Commerciële Ondersteuning

Bij PA2U kunt u terecht voor commerciële ondersteuning op flexibele basis. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe en wanneer u onze expertise wilt inschakelen. Gaat het om een (tijdelijk) project? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

Een professionele visitekaartje

PA2U biedt commerciële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Dat kan variëren van het proactief benaderen van (potentiële) klanten tot het maken van offertes en nabellen van offertes. Iets waarvoor vaak de tijd ontbreekt. PA2U is communicatief vaardig en daarmee een professioneel visitekaartje voor uw organisatie!

Relatiebeheer behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben ruime ervaring in het up-to-date houden van uw klantenbestanden (CRM-systemen), de basis voor commercieel succes! Bent u enthousiast geworden over de commerciële ondersteuning die wij u kunnen bieden? Dan maken wij graag geheel vrijblijvend met u en uw organisatie kennis.

In een persoonlijk gesprek brengen wij de specifieke behoeften van uw organisatie in kaart en bieden u díe maatwerkoplossing waar u naar op zoek bent.

U kunt ons bereiken via Telefoon 06 51 01 16 43 of stuur een E-mail naar inge@pa2u.nl.