Administratieve Ondersteuning

Merkt u dat u weinig tijd over heeft voor de belangrijke dingen, en wilt u zich juist meer focussen op de kerntaken binnen uw bedrijf? Dan kan administratieve ondersteuning u een hoop voordelen bieden. PA2U staat voor u klaar en biedt hulp aan op flexibele basis.

Onze aanpak

PA2U biedt administratieve ondersteuning in het breedste zin van het woord. Mijn sterke punten liggen bij organisatie en planning. Dankzij mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heb ik deze kwaliteiten kunnen aanscherpen. Ik ga dan ook met veel enthousiasme voor u aan de slag. Zo kunt u zich weer focussen op het ondernemen en hoeft u zich geen zorgen te maken over bijvoorbeeld de werkdruk voor u of uw personeel.

Ondersteuning op maat

PA2U biedt ondersteuning op maat. Dit betekent dat u zelf bepaalt hoe vaak u mij inschakelt. Komt u bijvoorbeeld voor een aantal uren per week iemand tekort? Dan kunnen we afspreken dat ik een vast aantal uur per week werk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent wat natuurlijk wel zo prettig is. Is het wat lastiger om in te schatten in hoeverre u administratieve ondersteuning nodig heeft? Dan kunt u kiezen voor het gebruik van mijn urenkaart. Als laatste optie kunt u mij inschakelen op projectbasis, dit is een uitkomst wanneer u eenmalig hulp nodig heeft bij een (kortlopend) project.

Kortom, op basis van uw wensen is er altijd wel een oplossing op maat. Bent u enthousiast geworden over PA2U en wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Ik neem graag de tijd om naar uw wensen te luisteren. Neem dus gerust vrijblijvend contact op.
Telefoon: 06 51 01 16 43 E-mail: inge@pa2u.nl