Administratief Secretarieel

Bent u op zoek naar een professional die u op administratief en/of secretarieel gebied kan ondersteunen? PA2U levert flexibele ondersteuning op maat en denkt graag met u mee over een oplossing die u past!

Waarom PA2U?

Er zijn natuurlijk veel zzp’ers die u (tijdelijk) kunt inschakelen om u of uw personeel te ondersteunen. PA2U onderscheidt zich van anderen door een zeer flexibele én persoonlijke aanpak. Zo kunt u de diensten op drie manieren afnemen en zo is er altijd een optie die het beste bij u past. Gaat het om een frequent tekort van personeel en komt u daardoor iedere week handen tekort? Dan bespreken we samen de verwachte ureninzet per week. Gaat het om een (tijdelijk) project? Dan kunt u ervoor kiezen om op basis van nacalculatie per uur af te rekenen. Kortom, er is altijd een passende oplossing voor uw organisatie. Ik denk dan ook graag met u mee.

Heldere communicatie

Niet alleen maatwerk is een reden om voor PA2U te kiezen, ook de werkwijze is toegankelijk voor iedere organisatie. Dankzij de persoonlijke aanpak en heldere communicatie, weet u altijd waar u aan toe bent. Inge Chatrou, de stuwende kracht achter PA2U, heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Haar kwaliteiten liggen bij organisatie en planning, maar ook kan ze erg gestructureerd te werk gaan. Zij ziet iedere opdracht weer als een uitdaging en zal u niet teleurstellen.

Wenst u meer informatie over de ondersteuning op administratief of secretarieel gebied?

Ik vertel u graag meer over de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt vrijblijvend een afspraak maken door mij te bellen:
Telefoon: 06 51 01 16 43 E-mail: inge@pa2u.nl